Direktörlüğümüzce Birecik Meslek Yüksekokulu ve Halfeti Meslek Yüksekokulu’nda Risk Analizleri, Çalışanların Sağlık Taramaları ve Eğitimler Verildi

Birecik Meslek Yüksekokulu ve Halfeti Meslek Yüksekokul Müdürleri, Müdür Yardımcıları, akademik ve idari personelin katıldığı programda Direktörümüz Doç. Dr. Güzel Yılmaz koordinesinde her iki okulun risk analizleri yapıldı.

B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Doç. Dr. Ali Volkan Bilgili, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Karaaslan, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Arş. Gör. Bülent Başyiğit, İşyeri Hekimi Dr. Öğretim Üyesi Kudret Cem Karayol, İşyeri Hemşiresi Gülsüm Kökten, İşyeri Hemşiresi Leyla Yılmaz, Yönetici Vekili, Çalışan Temsilcisi ve teknik elemanlarının katılımı ile yapılan risk analizlerinin ardından,

İşyeri Hekimi Dr. Öğretim Üyesi Kudret Cem Karayol, İşyeri Hemşiresi Gülsüm Kökten ve İşyeri Hemşiresi Leyla Yılmaz tarafından akademik ve idari personeli sağlık taramaları yapıldı.

Her iki birimin akademik ve idari personeline verilen eğitimlerde ise, İş Sağlığı ve Güvenliği önemi ve kapsamı konusunda Harran Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Direktörü Doç. Dr. Güzel Yılmaz, İş Hijyeni ve Meslek Hastalıkları konusunda Dr. Öğretim Üyesi Kudret Cem Karayol ve İletişim konusunda Psikolog Remzi Bayram tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

 



BİLDİR

İş Sağlığı ve Güvenliği ile İlgili Olayların Bildirimi

      Ramak Kala Bildir

      Tehlike İhmal Bildir

       İş Kazası Bildir
 

İŞ GÜVENLİĞİ HAYAT KURTARIR