Veteriner Fakültesi, Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Risk Analizleri, Çalışanlarının Sağlık Taramaları yapıldı ve İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında çeşitli eğitimler verildi.

İş Güvenliği Uzmanlarından Doç. Dr. Mehmet KARAASLAN, Doç. Dr. Ali Volkan BİLGİLİ, Arş. Gör. Bülent BAŞYİĞİT, Uzman Hemşire Gülsüm KÖKTEN ve teknik elemanların katılımı ile her üç birimin risk analizleri yapıldı.

İşyeri Hekimi Prof. Dr. İsmail İYNEN, Uzman Hemşire Leyla YILMAZ ve Uzman Hemşire Gülsüm KÖKTEN tarafından her üç birimde görevli akademik ve idari personelin sağlık taramaları yapıldı. 

Direktörümüz Doç. Dr. Güzel YILMAZ tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevil ERDENLİĞ GÜRBİLEK tarafından İş Hijyeni, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet TERZİOĞLU tarafından İş Hukuku, İşyeri Hekimi Dr.Öğreim Üyesi Kudret Cem KARAYOL tarafından Meslek Hastalıkları ve Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görevli Psikolog Remzi BAYRAM tarafından  İletişim konularında eğitimler verildi.




BİLDİR

İş Sağlığı ve Güvenliği ile İlgili Olayların Bildirimi

      Ramak Kala Bildir

      Tehlike İhmal Bildir

       İş Kazası Bildir
 

İŞ GÜVENLİĞİ HAYAT KURTARIR