Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, Rektör Danışmanı Mustafa Hayri Bilim, Genel Sekreter Abdülhalim Dündar, Direktörümüz Doç. Dr. Güzel Yılmaz, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ve Üniversitemiz Yardımcı Hizmetli Sınıfı Personelin katıldığı eğitimde; İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda Doç. Dr. Güzel Yılmaz, İş Sağlığı ve Güvenliği Hukuku konusunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Terzioğlu, İş Hijyeni konusunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Ersin, İletişim konusunda Psikolog Remzi Bayram ve Meslek Hastalıkları konusunda Prof. Dr. İsmail İynen tarafından sunumlar gerçekleştirildi ve eğitim sonunda personele katılım belgesi verildi.