Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Direktörlüğü tarafından 1. Olağan Harran Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurul toplantısı, Osmanbey Yerleşkesi Rektörlük toplantı salonunda yapıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sabri Çelik başkanlığında, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Esra Siverekli, Üniversite Genel Sekreteri Abdülhalim Dündar, İSG Direktörü Doç.Dr. Güzel Yılmaz, Direktör Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Karaaslan, Bilgisayar İşletmeni Yaprak Meral Kavak, İSG İş Yeri Hekimlerinden Prof.Dr. İsmail İynen, Prof.Dr. Recep Demirbağ, Dr.Öğr.Üyesi Dursun Çadırcı, Dr.Öğr.Üyesi Cem Karayol, İSG Uzmanlarından Doç.Dr. Ali Volkan Bilgili, Dr. Ögr. Üyesi Mehmet Emin Tenekeci, Hastane Müdür Yardımcısı Bahattin Karadağ, Biyolog Cemal Çavuş, İSG Diğer Sağlık Personeli Hemşire Gülsüm Kökten ve Mühendislik Fakültesi Sekreteri Yunus Kekil’in katıldığı toplantıda;
Üst kurul ve alt kurulların oluşturulması, hastanede İSG birimine yer tahsisinin yapılması, İSGU, İYH ve DSP görev dağılımı, yeni göreve başlayacak personelin eğitimi ve sağlık taramaları, Üniversitemiz genelinde risk analizleri ve personel katılımı, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri, İş Sağlığı ve Güvenliği dersi, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamındaki sağlık giderleri, ADP (tahliye, yangın söndürme arama-kurtarma ve ilk yardım gibi), Üniversitemiz genelinde Mühendislik Fakültesi’nin (pilot bölge) seçilmesi, İş Sağlığı ve Güvenliği günlerinin Aralık ayında düzenlenmesi, İş Sağlığı ve Güvenliği dersinin Üniversitemiz öğrencilerine1. sınıfta okutulması, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerinin Üniversitemiz akademik ve idari personellere verilmesi konuları 1. Olağan Harran Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurul toplantısında gündeme alındı.

BİLDİR

İş Sağlığı ve Güvenliği ile İlgili Olayların Bildirimi

      Ramak Kala Bildir

      Tehlike İhmal Bildir

       İş Kazası Bildir
 

İŞ GÜVENLİĞİ HAYAT KURTARIR